Veegdiensten

De veeg- en veegzuigdiensten van Van der Kolk-Zwolle houdt zich al meerdere jaren met succes bezig met het borstelen, vegen en tegelijkertijd opzuigen van vuil en asfalt. Dit werk wordt gedaan op snelwegen, straten, bedrijfsterreinen, woonwijken, braderie├źn e.d..

Wij werken o.a. voor gemeenten, provincie en landelijke overheden, maar ook voor aannemers, wegenbouwers, particuliere bedrijven e.d.. Dit werk wordt zowel als aangenomen werken en projecten uitgevoerd, als in verhuur per uur.

Ons reinigende machinepark bestaat onder meer uit: borstelmachines, veegmachines, veegzuigmachines en wegdekreinigers. Onze machines worden regelmatig vernieuwd en aangepast. Wij hebben een 24-uur service en zijn dag en nacht bereikbaar en beschikbaar.

Naast de veeg- en veegzuigmachines is het machine park aangevuld met een kolkenzuiger. Deze kolkenzuiger is een zogeheten combi-machine. Met deze machine kunnen we zowel (straat)kolken legen, maar ook reinigen. Reinigen wordt gedaan met een 50 meter norzelslang bestemd voor het ontstoppen van verstopte leidingen, putten en (straat)kolken.

Van Der Kolk-Zwolle… Als het echt schoon moet zijn!

Containers
Calamiteiten support
Wegafzetting
Grondwerk
  • VCA gecertificeerd
  • Lid van Cumela
  • Erkende verkeersregelaars

Nieuws

3 april 2016
Evenementen
28 februari 2016
Olievlek in Zwartsluis
28 februari 2016
Een Opruim/reinigingsklus met een luchtje.
28 februari 2016
Treinongeval Dalfsen
31 januari 2016
Nieuwe aanwinst ….

Meer nieuws

Ruimzichtweg 6
8043 PK  Zwolle
038-4217132
www.vanderkolk-zwolle.nl
Volg ons op Twitter
Contactformulier
Copyright © 2018 Van der Kolk Zwolle
Webdesign: Brainstorm